Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Το περιεχόμενο της ανανεώνεται διαρκώς.
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 13:21

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Σας καλούμε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ε.Δ. Ηπείρου που θα γίνει στα γραφεία της στα Ιωάννινα (Ναπ. Ζέρβα 2, 4ος όροφος), ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ, 27.01.2020 και ώρα 13:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Επικύρωση του Πρακτικού Δημόσιας Κλήρωσης, για την αντικατάσταση εκπροσώπου (τακτικού) που ορίστηκε με βάση το με αρ. πρωτ. 719 / 23.12.2019 πρακτικό κλήρωσης της υπηρεσίας και τον ορισμό νέου εκπροσώπου  (τακτικού) της Π.Ε.Δ. Ηπείρου προκειμένου να συμμετάσχει στην Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή τμημάτων του δικτύου ομβρίων Δήμου Αρταίων», προυπολογισμού 1.644.174,87 € (χωρίς ΦΠΑ και αναθεωρήσεις).
  2. Επικύρωση του Πρακτικού Δημόσιας Κλήρωσης, για τον ορισμό εκπροσώπου  (τακτικού) της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, με τον αναπληρωτή του, προκειμένου να συγκροτηθεί από το Δήμο Αρταίων η Επιτροπή Διενέργειας Δημοπρασίας του έργου με τίτλο: «Έργα οδοποιίας (ασφαλτοστρώσεις – τσιμεντοστρώσεις – τεχνικά)», προϋπολογισμού 1.540.564,52 € (χωρίς ΦΠΑ).
  3. Επικύρωση του Πρακτικού Δημόσιας Κλήρωσης, για τον ορισμό εκπροσώπου  (τακτικού) της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, με τον αναπληρωτή του, προκειμένου να συγκροτηθεί από το Δήμο Αρταίων η Επιτροπή Διενέργειας Δημοπρασίας του έργου με τίτλο: «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση κεντρικών σημείων αστικού ιστού της πόλης της Άρτας», προϋπολογισμού 1.665.322,58 € (χωρίς ΦΠΑ).

.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ

 

ΝΤΑΚΑΛΕΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ

Τελευταία Νέα από την ΠΕΔ Ηπείρου

Our website is protected by DMC Firewall!