Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Το περιεχόμενο της ανανεώνεται διαρκώς.
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 09:01

10η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ε.Δ. Ηπείρου που θα γίνει στα γραφεία της στα Ιωάννινα (Ναπ. Ζέρβα 2, 4ος όροφος) την ΤΡΙΤΗ, 17.09.2019 και ώρα 11:00 π.μ. με τo παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

  1. Επικύρωση του Πρακτικού 3 της Επιτροπής Διαγωνισμού για τον έλεγχο των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση της σύναψης της Σύμβασης για την «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης της Π.Ε.Δ. Ηπείρου για το έργο “Integrated Sea sTORm Management Strategies” (ακρωνύμιο “I-STORMS”)», που αφορά τον τομέα της πολιτικής προστασίας και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διακρατικής Συνεργασίας “INTERREG V-B Adriatic-Ionian Programme”».
  2. Επικύρωση του Πρακτικού 3 της Επιτροπής Διαγωνισμού για τον έλεγχο των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση της σύναψης της Σύμβασης για την «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης της Π.Ε.Δ. Ηπείρου για το έργο “Thematic Tourism Development Through The Preservation Of Polyphonic Music, Unique Element Of The Cross-Border Cultural Heritage” (ακρωνύμιο POLYPHONIA), που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme “Greece-Albania2014-2020”».
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΩΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Τελευταία Νέα από την ΠΕΔ Ηπείρου

DMC Firewall is a Joomla Security extension!