Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Το περιεχόμενο της ανανεώνεται διαρκώς.
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 14:13

13η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 2018

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Ηπείρου που θα γίνει στα γραφεία της στα Ιωάννινα (Ναπ. Ζέρβα 2, 4ος όροφος) την ΤΡΙΤΗ, 13/11/2018, και ώρα 14:00 μ.μ., με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση επί της πρότασης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου για την νέα οριοθέτηση των μειονεκτικών περιοχών (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ κ. Πλιάκος Μιχ., Δήμαρχος Ζίτσας).
  2. Ανάθεση σε πληρεξούσιο δικηγόρο της διαδικασίας έφεσης επί της υπ. αρ. 35/2010 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ηγουμενίτσας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ κ. Λώλος Ιωάννης, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας).
  3. Σχετικά με την υλοποίηση ευρωπαικού έργου με διακριτικό τίτλο «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ» και ακρωνύμιο PORTOLANES (ΚΩΔΙΚΟΣ MIS: 5003841) στο πλαίσιο Πρόσκλησης του Διασυνοριακού Προγράμματος (Interreg V-A) EL-IT - Ελλάδα-Ιταλία (2014-2020) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ κ. Δέσκας Νικόλαος, Προιστάμενος Τμήματος Ανάπτυξης & Προγραμματισμού ΠΕΔ Ηπείρου).
  4. Έγκριση ενεργειών, σε συνέχεια της υπ’ αρ. 19/2018 (ΑΔΑ: ΩΖΥΔΟΚΖ3-843) απόφασης του ΔΣ της ΠΕΔ Ηπείρου, σχετικά με την υλοποίηση του ευρωπαικού έργου με τον τίτλο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΠΑΘΕΙΑΣ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ/ΙΟΝΙΟ» και ακρωνύμιο I-STORMS στο πλαίσιο της Πρόσκλησης του Διασυνοριακού Προγράμματος ADRION (INTERREG V-B Transnational 2014-2020) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ κ. Δέσκας Νικόλαος, Προιστάμενος Τμήματος Ανάπτυξης & Προγραμματισμού ΠΕΔ Ηπείρου)
  5. Έγκριση Πρωτογενούς αιτήματος ανάληψης δαπάνης για την ανάθεση υπηρεσιών τεχνικής και διοικητικής υποστήριξης στο πλαίσιο του έργου 4ALL - Πρόγραμμα INTERREG IPA II Διασυνοριακή Συνεργασία «Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ κ. Δέσκας Νικόλαος, Προιστάμενος Τμήματος Ανάπτυξης & Προγραμματισμού ΠΕΔ Ηπείρου).
  6. Εξέταση αιτημάτων Δήμων & Φορέων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ κ. Λώλος Ιωάννης, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας).
  7. Έγκριση αποφάσεων Προέδρου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ κ. Λώλος Ιωάννης, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας).
  8. Έγκριση δαπανών μετακίνησης Προέδρου ΠΕΔ Ηπείρου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ κ. Λώλος Ιωάννης, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας).
  9. Συζήτηση επί θεμάτων γενικότερου ενδιαφέροντος.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!