Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Το περιεχόμενο της ανανεώνεται διαρκώς.
Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 16:18

2η Τεχνική συνάντηση με θέμα: «Συντονισμός και Συνεργασίες ΟΤΑ, Εθελοντικών Οργανώσεων και Φορέων Διαχείρισης για την προστασία από τις πυρκαγιές των Προστατευομένων Περιοχών» στο πλαίσιο του έργου «VOLNET»

Η περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου, διοργανώνει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, στις 18:00 μ.μ. την 2η Τεχνική Συνάντηση για την πρόληψη των Πυρκαγιών στο πλαίσιο του Έργου «VOLNEΤ» - «ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ», το οποίο χρηματοδοτείται εξ' ολοκλήρου από πόρους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία.

Το θέμα της Τεχνικής Συνάντησης αφορά στον «Συντονισμό και Συνεργασίες ΟΤΑ, Εθελοντικών Οργανώσεων και Φορέων Διαχείρισης για την προστασία από τις πυρκαγιές των Προστατευομένων Περιοχών».

Στη Τεχνική Συνάντηση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι:

  • Της Πολιτικής Προστασίας
  • Του Πυροσβεστικού Σώματος
  • Του Δασαρχείου
  • Εθελοντικών Οργανώσεων
  • Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών.

Η Τεχνική Συνάντηση θα λάβει χώρα στην αίθουσα Εκδηλώσεων της ΠΕΔΗ, στα Ιωάννινα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 26510 23960 – 77656 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία Νέα από την ΠΕΔ Ηπείρου

Our website is protected by DMC Firewall!