Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Το περιεχόμενο της ανανεώνεται διαρκώς.
Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 16:18

2η Τεχνική συνάντηση με θέμα: «Συντονισμός και Συνεργασίες ΟΤΑ, Εθελοντικών Οργανώσεων και Φορέων Διαχείρισης για την προστασία από τις πυρκαγιές των Προστατευομένων Περιοχών» στο πλαίσιο του έργου «VOLNET»

Η περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου, διοργανώνει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, στις 18:00 μ.μ. την 2η Τεχνική Συνάντηση για την πρόληψη των Πυρκαγιών στο πλαίσιο του Έργου «VOLNEΤ» - «ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ», το οποίο χρηματοδοτείται εξ' ολοκλήρου από πόρους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία.

Το θέμα της Τεχνικής Συνάντησης αφορά στον «Συντονισμό και Συνεργασίες ΟΤΑ, Εθελοντικών Οργανώσεων και Φορέων Διαχείρισης για την προστασία από τις πυρκαγιές των Προστατευομένων Περιοχών».

Στη Τεχνική Συνάντηση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι:

  • Της Πολιτικής Προστασίας
  • Του Πυροσβεστικού Σώματος
  • Του Δασαρχείου
  • Εθελοντικών Οργανώσεων
  • Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών.

Η Τεχνική Συνάντηση θα λάβει χώρα στην αίθουσα Εκδηλώσεων της ΠΕΔΗ, στα Ιωάννινα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 26510 23960 – 77656 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία Νέα από την ΠΕΔ Ηπείρου

DMC Firewall is a Joomla Security extension!