Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 06:44

ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ (AGRO-ΖΩ)

Πραγματοποιήθηκαν από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη “AGRO-ΖΩ”, στην Ηγουμενίτσα (Συνεδριακό Κέντρο Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας) και στην Πρέβεζα (κτίριο Επιμελητηρίου Πρέβεζας), Ημερίδες Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο της ΠΡΑΞΗΣ: «Παρέμβαση Ανάπτυξης και Στήριξης της επαγγελματικής αποκατάστασης μακροχρόνια ανέργων άνω των 45 ετών και ατόμων ευρισκόμενων σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούμενα από φτώχεια στις Π.E. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου», που εντάσσονται στη Δράση «Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες» (Τοπ.Ε.Κ.Ο.)

Οι ομιλητές, Βασίλειος Νταουσάνης και Αγησίλαος Μπέλλης (εκπρόσωποι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης AGRO-ΖΩ) παρουσίασαν σε επιχειρηματίες και ωφελούμενους της Θεσπρωτίας και Πρέβεζας, την πορεία του προγράμματος, πληροφόρησαν τους συμμετέχοντες για τρέχοντα και αναμενόμενα προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης και απάντησαν σε ερωτήματα που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από τους ενδιαφερόμενους.

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστοχώρο της Α.Σ. AGRO-ΖΩ: www.agrozo.gr

Our website is protected by DMC Firewall!