Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 06:34

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ (AGRO-ΖΩ)

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη “AGRO- ΖΩ”, προσκαλεί τις επιχειρήσεις της Π.Ε. Θεσπρωτίας και της Π.Ε. Πρέβεζας, να παρευρεθούν στις ημερίδες που θα διεξαχθούν στην Ηγουμενίτσα, την ΤΡΙΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και ώρα 17:00 μ.μ., στο Κτίριο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και στην Πρέβεζα, την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και ώρα 17:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας..

Σκοπός της Ημερίδας είναι η Πληροφόρηση και Ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων της Π.Ε. Θεσπρωτίας για την Πράξη που υλοποιείται με τίτλο “Παρέμβαση Ανάπτυξης και Στήριξης της επαγγελματικής αποκατάστασης μακροχρόνια ανέργων άνω των 45 ετών και ατόμων ευρισκόμενων σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούμενα από φτώχεια στις Π.E. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου”.

Η Πράξη υλοποιείται από την Α.Σ. “AGRO-ΖΩ” στο πλαίσιο της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για την Α.Σ. “AGRO-ΖΩ”

DMC Firewall is a Joomla Security extension!