Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Το περιεχόμενο της ανανεώνεται διαρκώς.
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 15:49

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ (AGRO-ΖΩ)

Με ιδιαίτερα σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι ημερίδες ενημέρωσης των δυνητικών ωφελουμένων της ΠΡΑΞΗΣ: «Παρέμβαση Ανάπτυξης και Στήριξης της επαγγελματικής αποκατάστασης μακροχρόνια ανέργων άνω των 45 ετών και ατόμων ευρισκόμενων σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούμενα από φτώχεια στις Π.E. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου» από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη “AGRO-ΖΩ” στην Ηγουμενίτσα (Ξενοδοχείο ANGELIKA PALAS) και στην Πρέβεζα (Ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL HOTEL) την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012.

Τις Ημερίδες χαιρέτισαν εκ μέρους της ΠΕΔ Ηπείρου, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Κάτσινος Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Κατσιπανέλης Δημήτριος, εκ μέρους του ΤΕΙ Ηπείρου ο κ. Μάνος Γεώργιος, ο Πρόεδρος των Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Ραβάνος Λεωνίδας καθώς και εκπρόσωποι των εταίρων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης “AGRO-ΖΩ”.

Στις Ημερίδες έγινε από τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης “AGRO-ΖΩ” κ. Νταουσάνη Βασίλειο, αναλυτική παρουσίαση της Πράξης και από τον εταίρο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης “AGRO-ΖΩ”, εκπρόσωπο του KEK “ART.E.MIS” κ. Κλεισούρα Σπύρο παρουσίαση των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων που θα παρασχεθούν στους επιλεγέντες ωφελούμενους της Πράξης.

Στο κλείσιμο των ημερίδων έγινε συζήτηση με τους συμμετέχοντες και απαντήθηκαν ερωτήσεις των δυνητικών ωφελουμένων

Τελευταία Νέα από την ΠΕΔ Ηπείρου

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd