Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Το περιεχόμενο της ανανεώνεται διαρκώς.
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 15:33

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ (AGRO-ΖΩ)

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη “AGRO- ΖΩ”, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε και να χαιρετίσετε στην ημερίδα που θα διεξαχθεί στην Ηγουμενίτσα , την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και ώρα 11:00 π.μ., στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ANGELIKA PALLAS (Αγ. Αποστόλων 145) και στην Πρέβεζα, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 και ώρα 17:00 μ.μ., στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Margarona Royal Hotel (Πρέβεζα).

Σκοπός της Ημερίδας είναι η παρουσίαση της Πράξης με τίτλο “Παρέμβαση Ανάπτυξης και Στήριξης της επαγγελματικής αποκατάστασης μακροχρόνια ανέργων άνω των 45 ετών και ατόμων ευρισκόμενων σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούμενα από φτώχεια στις Π.E. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου”.

Η Πράξη υλοποιείται από την Α.Σ. “AGRO-ΖΩ” στο πλαίσιο της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Ο Πρόεδρος της Α.Σ. “AGRO-ΖΩ”
Βασίλης Νταουσάνης

Τελευταία Νέα από την ΠΕΔ Ηπείρου

DMC Firewall is a Joomla Security extension!