Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Το περιεχόμενο της ανανεώνεται διαρκώς.
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 13:25

Ευχές Προέδρου ΠΕΔ Ηπείρου

Μια ακόμη δύσκολη χρονιά, με θυσίες κι απώλειες, φτάνει στη λήξη της χωρίς να συνοδεύεται και από το τέλος της υγειονομικής περιπέτειας, το οποίο δυστυχώς δεν προβάλλει ακόμα ενώπιόν μας, για το άμεσο τουλάχιστον μέλλον.

Θυσιάσαμε κομμάτι από την ελευθερία μας, εξαιτίας του "αόρατου εχθρού", χάσαμε ξαφνικά συγγενείς, φίλους, συνεργάτες. Αντέξαμε όμως, με μοναδικό στόχο να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Η προσμονή του να σμίξουμε με τους δικούς μας, η λαχτάρα όλων μας για λίγη διασκέδαση, δεν πρέπει ωστόσο να γίνουν παγίδες για να χάσουμε αυτές τις μέρες κι άλλους ανθρώπους.

Τούτο το γιορτινό καιρό, οφείλουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας πιο πιστά και πιο μεθοδικά.

Οι κοινωνικές δομές των Δήμων μας αποδεικνύουν καθημερινά γιατί είναι σημαντικός αυτός ο βαθμός διοίκησης που βρίσκεται πάντα, στο πλευρό του πολίτη. Συμβάλαμε κι οι Δήμοι και δώσαμε επιπλέον ώθηση για την αύξηση των εμβολιασμών, υπέρ των συνδημοτών μας που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές και οι οποίοι είχαν αντικειμενικές δυσκολίες στο να περάσουν το κατώφλι κάποιας εμβολιαστικής μονάδας.

Όσο το ποσοστό των εμβολιασμένων συμπολιτών μας αυξάνει, τόσο η ελπίδα ότι πλησιάζουμε στην τελευταία στροφή αυτής της πρωτοφανούς κρίσης, εδραιώνεται. Στην προσπάθεια αυτή έχουμε όλοι λόγο ώστε να πειστούν και οι τελευταίοι δύσπιστοι συμπολίτες μας να εμβολιαστούν. Αυτό είναι το ισχυρό «όπλο» μας, μαζί με την τήρηση των μέτρων, έναντι του ιού.

Με την προσδοκία ότι σύντομα αυτός ο υγειονομικός κίνδυνος θα λάβει τέλος, όλοι μαζί, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, με υγεία, αλληλεγγύη και δημιουργικότητα.

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου

Χρήστος Ντακαλέτσης
Δήμαρχος Δωδώνης

Τελευταία Νέα από την ΠΕΔ Ηπείρου

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd