Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Το περιεχόμενο της ανανεώνεται διαρκώς.
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 16:58

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με θέμα: «Εσωτερικός Έλεγχος στους ΟΤΑ: από τη θεωρία στην πράξη»

Η Π.Ε.Δ. Ηπείρου, στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης με την ΕΕΤΑΑ, προγραμματίζει την υλοποίηση Επιμορφωτικού Προγράμματος με θέμα «Εσωτερικός έλεγχος στους ΟΤΑ: από τη θεωρία στην πράξη».

Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση των αιρετών και υπηρεσιακών διοικήσεων, καθώς και η εκπαίδευση των αρμόδιων στελεχών των Δήμων της Ηπείρου, στην έννοια του Εσωτερικού Ελέγχου, στα οφέλη που μπορούν να επέλθουν από τη λειτουργία του, καθώς και στον τρόπο που αυτός υλοποιείται.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα διάρκειας 33 ωρών, θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως ,και περιλαμβάνει 8 εκπαιδευτικές συναντήσεις σύγχρονης και 3 εκπαιδευτικές συναντήσεις ασύγχρονης εκπαίδευσης.

Η πρώτη εκπαιδευτική συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12.00, απευθύνεται στους Δημάρχους ή αρμοδίους Αντιδημάρχους και στους Γενικούς Γραμματείς των Δήμων της Ηπείρου, προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία του Εσωτερικού Ελέγχου, την αναγκαιότητα ένταξής του στους Δήμους, καθώς και τις γενικές αρχές που τον διέπουν.

Οι επόμενες 10 εκπαιδευτικές συναντήσεις απευθύνονται σε υπαλλήλους των Δήμων με στόχο οι συμμετέχουσες/ντες να εμβαθύνουν με πρακτικό τρόπο στις τεχνικές διενέργειας των εσωτερικών ελέγχων, με βάση το Εγχειρίδιο Εσωτερικού Ελέγχου για τους ΟΤΑ που έχει εκδώσει η Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ).

Οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι εκπαιδευτικές συναντήσεις είναι οι εξής:

  1. Τρίτη 23 Νοεμβρίου και Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 σύγχρονη εκπαίδευση, ώρες 8.30 -11.30. Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 ασύγχρονη εκπαίδευση
  2. Τρίτη 30 Νοεμβρίου και Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 σύγχρονη εκπαίδευση, ώρες 8.30 -11.30. Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 ασύγχρονη εκπαίδευση
  3. Τρίτη 7 Δεκεμβρίου και Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 σύγχρονη εκπαίδευση, ώρες 8.30 -11.30. Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 ασύγχρονη εκπαίδευση
  4. Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 σύγχρονη εκπαίδευση, ώρες 8.30-11.30

 

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο επιμορφωτικό πρόγραμμα παρακαλούνται να αποστείλουν τo επισυναπτόμενο Δελτίο Συμμετοχής στην Π.Ε.Δ. Ηπείρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.: μέχρι και την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021.

 

Επισυνάπτεται η Δήλωση Συμμετοχής και οι Θεματικές Ενότητες των εκπαιδευτικών κύκλων

Τελευταία Νέα από την ΠΕΔ Ηπείρου

DMC Firewall is a Joomla Security extension!