Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 10:19

ΤΗΛΕ-ΗΜΕΡΙΔΑ για τους εμβολιασμούς Covid-19

ΤΗΛΕ-ΗΜΕΡΙΔΑ για τους εμβολιασμούς COVID-19 ΤΗΛΕ-ΗΜΕΡΙΔΑ για τους εμβολιασμούς COVID-19

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας διοργανώνει ημερίδα με θέμα την ενίσχυση του εμβολιαστικού κινήματος, με σκοπό τη θωράκιση της υγείας των πολιτών από τις συνέπειες του τέταρτου κύματος της πανδημίας και τις μεταλλάξεις του ιού.

Η Αυτοδιοίκηση της Ηπείρου συνδράμει στην αύξηση του ποσοστού του πληθυσμού που θα εμβολιαστεί, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον εμβολιασμό στις ηλικίες 12 - 17 ετών, που πλήττονται σε σημαντικό βαθμό, μέσω της συνεργασίας της με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκπαιδευτικής Κοινότητας των Ιατρικών Συλλόγων της Ηπείρου, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και πολίτες, θα ενημερωθούν από τον κ. Λάζαρο Καρνέση, Ιατρό Παθολόγο, Λοιμωξιολόγο, Δ/ντή 4ης Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Μητέρα" και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση ερωτήσεων, απόψεων και πληροφοριών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, ώρα 11πμ.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί γονείς και πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση μέσω του καναλιού στο YouTube της Π.Ε.Δ. Ηπείρου στο σύνδεσμο: https://youtu.be/_n-9qw_iZ7E και εφόσον το επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις προς τους εισηγητές με τους εξής τρόπους (α) πριν την εκδήλωση αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και (β) κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μέσω της υπηρεσίας (chat) YouTube.