Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 13:15

Ανακοίνωση Δημόσιας Κλήρωσης (ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ)

Γνωστοποιούμε ότι στα γραφεία της Π.Ε.Δ. Ηπείρου (Ν. Ζέρβα 2- 4ος όροφος) στα Ιωάννινα, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ, 15.04.2020 και ώρα 11:00, θα διεξαχθεί Δημόσια Κλήρωση για την ανάδειξη εκπροσώπου (τακτικού) της Π.Ε.Δ. Ηπείρου , με τον αναπληρωτή του, προκειμένου να συμμετάσχει στην Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ», προϋπολογισμού 1.064.516,13 € (χωρίς  ΦΠΑ 24%).

Σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 8 του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 107 του Ν. 4530/2018 (ΦΕΚ 59/Α/30-3-2018) στις Επιτροπές αυτές συμμετέχει και εκπρόσωπος των Ο.Τ.Α., με τον αναπληρωτή του, ο οποίος υποδεικνύεται από την Π.Ε.Δ. της έδρας της Περιφέρειας όπου εκτελείται το έργο, μέσω των εγγεγραμμένων στο αντίστοιχο μητρώο, σύμφωνα με την υπ. αρ. 110/2019 (ΑΔΑ: Ψ050ΟΚΖ3-4ΘΗ) απόφαση του ΔΣ της Π.Ε.Δ. Ηπείρου.

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της με αρ. πρωτ. 263/09.04.2020 ανακοίνωσης