Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 13:05

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (Workshop 1) BRIDGE.TRAD

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου διοργανώνει στην Ηγουμενίτσα, στις 25 Ιουνίου στο πλαίσιο του Έργου «BRIDGES OF HISTORY AND TRADITION» Εκπαιδευτικού Χαρακτήρα Εργαστήριο με θέμα: «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ».

Το Εκπαιδευτικό εργαστήρι έχει στόχο την προβολή και ανάδειξη των παραδοσιακών γεφυριών της Ηπείρου, δίνοντας έμφαση στην αρχιτεκτονική, στο τρόπο κατασκευής και στην αισθητική τους αξία.

Το Εκπαιδευτικό εργαστήρι καλούνται να παρακολουθήσουν φοιτητές και σπουδαστές σε Πολυτεχνικές Σχολές και Σχολές Επιστημών του Ανθρώπου καθώς και Αρχιτέκτονες και Πολιτικοί Μηχανικοί.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν την Αίτηση Συμμετοχής μέχρι τις 23 Ιουνίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου.

Το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι θα είναι πεντάωρης διάρκειας και αφορά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων ενώ η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στο Εκπαιδευτικό Εργαστήρι.

Η Δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013».

DMC Firewall is a Joomla Security extension!