Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Το περιεχόμενο της ανανεώνεται διαρκώς.
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 14:56

Ενημέρωση και συνεργασία για την πανδημία του κορωνοϊού

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αυτό το διάστημα όλοι οι Δήμοι της Ηπείρου και οι τοπικές μας κοινωνίες δοκιμάζονται από την επέλαση του κορωνοϊού.

Η Πολιτεία και οι θεσμοί της μας ενημερώνουν καθημερινά για τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ και όλες μας οι ενέργειες πρέπει να είναι σύμφωνες με την εφαρμογή αυτών των μέτρων.

Ενδεχομένως, κατά την εφαρμογή των μέτρων από τους Δήμους, να προκύπτουν ερωτήματα, προβλήματα όπως ελλείψεις σε υλικά, εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, ανθρώπινο δυναμικό κτλ., καθώς και άλλα ζητήματα που αφορούν στην αντιμετώπιση της δύσκολης αυτής κατάστασης.

Ως Π.Ε.Δ. Ηπείρου είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία σε αυτήν την έκτακτη κατάσταση και σας προτρέπουμε να μας ενημερώνετε σχετικά με τα ερωτήματα, τις δυσκολίες και τα προβλήματά σας, προκειμένου να τα προωθούμε μέσω της ΚΕΔΕ στα αρμόδια Υπουργεία προς επίλυσή τους.

Είναι ακόμα πολύ σημαντικό να επισημάνουμε την ανάγκη να υπάρξει ατομική υπευθυνότητα όλων μας, απέναντι τόσο στον εαυτό μας, όσο και στους συνανθρώπους μας.

Όλοι μαζί, με σύμπνοια, αλληλεγγύη και σωστή εφαρμογή των μέτρων της Πολιτείας θα σταθούμε ουσιαστικοί αρωγοί των Δημοτών μας και θα ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΚΑΛΕΤΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ

Τελευταία Νέα από την ΠΕΔ Ηπείρου

DMC Firewall is a Joomla Security extension!