Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 12:24

Ανακοίνωση Δημόσιας Κλήρωσης (Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση κεντρικών σημείων αστικού ιστού της πόλης της Άρτας)

Γνωστοποιούμε ότι στα γραφεία της Π.Ε.Δ. Ηπείρου (Ν. Ζέρβα 2- 4ος όροφος) στα Ιωάννινα, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ, 23.01.2020 και ώρα 11:00, θα διεξαχθεί Δημόσια Κλήρωση για την ανάδειξη εκπροσώπου (τακτικού) της Π.Ε.Δ. Ηπείρου , με τον αναπληρωτή του, προκειμένου να συγκροτηθεί από το Δήμο Αρταίων η Επιτροπή Διενέργειας Δημοπρασίας του έργου με τίτλο: «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση κεντρικών σημείων αστικού ιστού της πόλης της Άρτας», προϋπολογισμού 1.665.322,58 € (χωρίς ΦΠΑ).

Σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 8 του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 107 του Ν. 4530/2018 (ΦΕΚ 59/Α/30-3-2018) στις Επιτροπές αυτές συμμετέχει και εκπρόσωπος των Ο.Τ.Α., με τον αναπληρωτή του, ο οποίος υποδεικνύεται από την Π.Ε.Δ. της έδρας της Περιφέρειας όπου εκτελείται το έργο, μέσω των εγγεγραμμένων στο αντίστοιχο μητρώο, σύμφωνα με την υπ. αρ. 110/2019 (ΑΔΑ: Ψ050ΟΚΖ3-4ΘΗ)  που επικαιροποιεί την υπ. αρ. 040/ 2017 (ΑΔΑ: ΩΦ0ΓΟΚΖ3-179) απόφαση του ΔΣ της Π.Ε.Δ. Ηπείρου

.

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της με αρ. πρωτ. 30/16.01.2020 ανακοίνωσης