Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 09:05

Ανακοίνωση Δημόσιας Κλήρωσης (Αποκατάσταση οδού περιοχής Αμάραντου Κόνιτσας’)

Γνωστοποιούμε ότι στα γραφεία της Π.Ε.Δ. Ηπείρου (Ν. Ζέρβα 2- 4ος όροφος) στα Ιωάννινα, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12.07.2019 και ώρα 11:00 π.μ., θα διεξαχθεί Δημόσια Κλήρωση για την ανάδειξη εκπροσώπου (τακτικού) της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, με τον αναπληρωτή του, που θα συμμετάσχει σε Επιτροπή Διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάδειξη του έργου: «Αποκατάσταση οδού περιοχής Αμάραντου Κόνιτσας», προϋπολογισμού 2.680.000,00 € (με ΦΠΑ) με α/α συστήματος 83509.

Σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 8 του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 107 του Ν. 4530/2018 (ΦΕΚ 59/Α/30-3-2018) στις Επιτροπές αυτές συμμετέχει και εκπρόσωπος των Ο.Τ.Α., με τον αναπληρωτή του, ο οποίος υποδεικνύεται από την Π.Ε.Δ. της έδρας της Περιφέρειας όπου εκτελείται το έργο, μέσω των εγγεγραμμένων στο αντίστοιχο μητρώο, σύμφωνα με την υπ’. αριθ. 40/2017 (ΑΔΑ: ΩΦ0ΓΟΚΖ3-179) απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Ηπείρου.

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων των γραφείων της Π.Ε.Δ. Ηπείρου και θα δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της.

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της με αρ. πρωτ. 328/08.07.2019 ανακοίνωσης