Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία. Το περιεχόμενο της ανανεώνεται διαρκώς.
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 13:46

Συνάντηση εργασίας για του μικρούς ορεινούς Δήμους της Ηπείρου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

κατά την διάρκεια του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στην Κόνιτσα τον περασμένο Σεπτέμβριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Ορεινών Δήμων, αναδείχθηκαν τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία των Ορεινών Δήμων.

Για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων, αναπτύχθηκε πρωτοβουλία από την Επιτροπή Ορεινών Δήμων της ΚΕΔΕ, τη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης (ΜΟΔ) ΑΕ και την ΕΕΤΑΑ ΑΕ, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός υποστήριξης των ορεινών δήμων της χώρας ο οποίος θα αφορά στα θέματα του σχεδιασμού και της υλοποίησης των αναγκαίων έργων τους.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση εργασίας στην Ήπειρο, με την υποστήριξη της ΠΕΔ Ηπείρου.

Η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της ΠΕΔ Ηπείρου.

Θα συμμετέχουν στελέχη της ΜΟΔ ΑΕ (από τις Ομάδες Υποστήριξης Δικαιούχων ) καθώς και στελέχη της ΕΕΤΑΑ, προκειμένου να καταγραφούν οι ειδικότερες ανάγκες των Ορεινών Δήμων της Ηπείρου.

Καλούνται οι Δήμαρχοι, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών, να συμμετάσχουν, ώστε να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στη δημιουργία μηχανισμού υποστήριξης.

Επισυνάπτεται δομημένο ερωτηματολόγιο, προκειμένου να προσυμπληρωθεί από στελέχη των υπηρεσιών σας, ώστε να οριστικοποιηθεί κατά την συνάντηση εργασίας.

Στόχος μας, να καταγραφούν με πληρότητα και σαφήνεια οι ανάγκες κάθε δήμου.

 

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΩΛΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Τελευταία Νέα από την ΠΕΔ Ηπείρου

DMC Firewall is a Joomla Security extension!